Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na prosty i smaczny obiad. W roli głównej ryba zapieczona z brokułami i sosem śmietankowym.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 321
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 27993
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8997
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 748
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 321
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 27993
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8997
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 748
Składniki
Filety umyć, osuszyć, doprawić solą, pieprzem i skropić sokiem z cytryny. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Brokuła podzielić na różyczki, wrzucić do wrzącej osolonej wody i gotować ok 2-3 min. Odcedzić. Wyłożyć na rybę. W miseczce wymieszać śmietanę ze startym serem, doprawić solą, pieprzem, gałką muszkatołową i jeśli został to również sokiem z cytryny. Powstałym sosem polać rybę z brokułami i wstawić do nagrzanego do 180st piekarnika i piec ok 30-40 min Smacznego!