Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na prosty i smaczny obiad. W roli głównej ryba zapieczona z brokułami i sosem śmietankowym.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 43
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 662
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10889
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2333
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 43
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 662
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10889
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2333
Składniki
Filety umyć, osuszyć, doprawić solą, pieprzem i skropić sokiem z cytryny. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Brokuła podzielić na różyczki, wrzucić do wrzącej osolonej wody i gotować ok 2-3 min. Odcedzić. Wyłożyć na rybę. W miseczce wymieszać śmietanę ze startym serem, doprawić solą, pieprzem, gałką muszkatołową i jeśli został to również sokiem z cytryny. Powstałym sosem polać rybę z brokułami i wstawić do nagrzanego do 180st piekarnika i piec ok 30-40 min Smacznego!