Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na prosty i smaczny obiad. W roli głównej ryba zapieczona z brokułami i sosem śmietankowym.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3239
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 184
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 66
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 96
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 77
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3239
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 184
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 66
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 96
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 77
Składniki
Filety umyć, osuszyć, doprawić solą, pieprzem i skropić sokiem z cytryny. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Brokuła podzielić na różyczki, wrzucić do wrzącej osolonej wody i gotować ok 2-3 min. Odcedzić. Wyłożyć na rybę. W miseczce wymieszać śmietanę ze startym serem, doprawić solą, pieprzem, gałką muszkatołową i jeśli został to również sokiem z cytryny. Powstałym sosem polać rybę z brokułami i wstawić do nagrzanego do 180st piekarnika i piec ok 30-40 min Smacznego!