Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2312
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3441
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4135
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73692
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 556
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2312
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3441
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4135
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73692
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 556
Składniki
Dostałam morskie ryby ale nie znam polskiej nazwy :) Po opatroszeniu, ryby nacięłam na bokach. Natarłam je oliwą, czosnkiem i mieszanką przypraw do ryb, tak aby cześć znalazła się także w nacięciach i wewnątrz. W nacięcia włożyłam dodatkowo plasterki cytryny. Warzywa pokroiłam i także wymieszałam je w ziołach i oliwie. Wszystko ułożyłam na blasze, dodatkowo użyłam jeszcze dymki i chili.
Rybę z warzywami piekłam około 25-30 minut w 185 stopniach. Czy ryba nie jest surowa można sprawdzić nakłuwając ją widelcem- powinien wypłynąć klarowny bezbarwny sok. Smacznego :)