Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336694
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4056
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423190
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2622
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336694
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4056
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423190
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2622
Składniki
Filety skropic sokiem z cytryny, posypac solą, pieprzem i odstawic. Po ok. 1/2 godziny obtoczyc w mące i obsmażyc na oleju.
Usmażone filety przełożyc do naczynia żaroodpornego, wysmarowanego masłem. Posypac je startym chrzanem (utrzec na grubych oczkach), zalac kieliszkiem wina i dusic ok. 25 minut w temp. 180 stopni.
Śmietanę wymieszac z imbirem, solą i pieprzem. Pod koniec duszenia zalac rybę śmietaną i zagotowac. Przed podaniem posypac natką pietruszki.