Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziła Ci się ryba w bułce tartej -polecam w cieście !
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2410
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5119
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 164
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2410
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5119
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 164
Składniki
Rozmrożone filety skropić sokiem z cytryny
W misce zmiksować jajka z mąką odrobiną wody ( można dodać trochę mleka) i vegetta+ sól + oregano + pieprz + przyprawa do ryb wg. smaku.
Ciasto ma mieć trochę gęstszą konsystencję od ciasta na naleśniki.
Filety obtaczamy w mące a następnie w cieście-tak przygotowaną rybę wrzucamy na patelnię z rozgrzanym tłuszczem i smażymy po obu stronach na złoty kolor.
Gotową rybę podawać z frytkami i świeżą surówką!
SMACZNEGO!!!