Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziła Ci się ryba w bułce tartej -polecam w cieście !
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13848
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1594
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15467
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6302
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13848
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1594
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15467
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6302
Składniki
Rozmrożone filety skropić sokiem z cytryny
W misce zmiksować jajka z mąką odrobiną wody ( można dodać trochę mleka) i vegetta+ sól + oregano + pieprz + przyprawa do ryb wg. smaku.
Ciasto ma mieć trochę gęstszą konsystencję od ciasta na naleśniki.
Filety obtaczamy w mące a następnie w cieście-tak przygotowaną rybę wrzucamy na patelnię z rozgrzanym tłuszczem i smażymy po obu stronach na złoty kolor.
Gotową rybę podawać z frytkami i świeżą surówką!
SMACZNEGO!!!