Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziła Ci się ryba w bułce tartej -polecam w cieście !
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1159
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 408
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3327
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 863
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1159
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 408
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3327
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 863
Składniki
Rozmrożone filety skropić sokiem z cytryny
W misce zmiksować jajka z mąką odrobiną wody ( można dodać trochę mleka) i vegetta+ sól + oregano + pieprz + przyprawa do ryb wg. smaku.
Ciasto ma mieć trochę gęstszą konsystencję od ciasta na naleśniki.
Filety obtaczamy w mące a następnie w cieście-tak przygotowaną rybę wrzucamy na patelnię z rozgrzanym tłuszczem i smażymy po obu stronach na złoty kolor.
Gotową rybę podawać z frytkami i świeżą surówką!
SMACZNEGO!!!