Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31051
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3691
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5956
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31051
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3691
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5956
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, drobno poszatkować i posolić. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zrumienić na oleju. Kapustę wymieszać z cebulą i dusić na wolnym ogniu, podlewając wodą. Pod koniec duszenia dodać obrane pokrojone jabłka, przyprawić do smaku. Filety posolić, oprószyć z każdej strony mąką i zrumienić na rozgrzanym oleju. Rybę włożyć do kapusty, dusić powoli około 20 minut. Podawać na ciepło do obiadu.