Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4894
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 289
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13378
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2660
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4894
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 289
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13378
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2660
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, drobno poszatkować i posolić. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zrumienić na oleju. Kapustę wymieszać z cebulą i dusić na wolnym ogniu, podlewając wodą. Pod koniec duszenia dodać obrane pokrojone jabłka, przyprawić do smaku. Filety posolić, oprószyć z każdej strony mąką i zrumienić na rozgrzanym oleju. Rybę włożyć do kapusty, dusić powoli około 20 minut. Podawać na ciepło do obiadu.