Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pstrąg pieczony w masie solnej, niesamowicie aromatyczny!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 257
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 141
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 46
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 50
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 257
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 141
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 46
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 50
Składniki
Wyrobiłam masę solną. Na jednego pstrąga wystarczy masa z jednej szklanki mąki.
Rybę posypałam chili, natarłam czosnkiem, a posoliłam jeszcze od wewnątrz- wilgoć z masy solnej przejdzie wraz z solą do ryby. Dodałam jeszcze szałwię ale można dodać to co kto lubi.
Zapakowałam szczelnie rybę i piekłam ją do zrumienienia, około 35- 40 minut w 180 stopniach powinno wystarczyć.
Smacznego :)