Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 18-10-2024
Panierka na zielono.
blender z kielichem miksującym
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12066
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 151
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8873
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155535
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1210
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12066
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 151
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8873
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155535
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1210
Składniki
Posiekaną natkę pietruszki trzeba dodatkowo rozdrobnić w kielichu blendera, najlepiej od razu z bułką tartą i czymś ostrym. Filety z ryby przyprawia się solą i pieprzem. Następnie panieruje się najpierw w mące, potem roztrzepanym jaju i w zielonej bułce tartej. Rybę smaży się na rumiano.
Smacznego :)