Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 18-10-2024
Panierka na zielono.
blender z kielichem miksującym
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 54
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6805
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 249
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 190
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 451
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 54
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6805
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 249
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 190
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 451
Składniki
Posiekaną natkę pietruszki trzeba dodatkowo rozdrobnić w kielichu blendera, najlepiej od razu z bułką tartą i czymś ostrym. Filety z ryby przyprawia się solą i pieprzem. Następnie panieruje się najpierw w mące, potem roztrzepanym jaju i w zielonej bułce tartej. Rybę smaży się na rumiano.
Smacznego :)