Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 18-10-2024
Panierka na zielono.
blender z kielichem miksującym
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 106
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 1419
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 196
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 106
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 1419
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 196
Składniki
Posiekaną natkę pietruszki trzeba dodatkowo rozdrobnić w kielichu blendera, najlepiej od razu z bułką tartą i czymś ostrym. Filety z ryby przyprawia się solą i pieprzem. Następnie panieruje się najpierw w mące, potem roztrzepanym jaju i w zielonej bułce tartej. Rybę smaży się na rumiano.
Smacznego :)