Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierka na zielono.
blender z kielichem miksującym
Pyszny, z dużą ilością witaminy C, syrop o bardzo dużym aromacie soku z pigwo...
Odsłon: 71
Moda na dania kultowe z PRL-u nie przemija i nas to bardzo cieszy, ponieważ j...
Odsłon: 9891
Propozycja bardzo łatwego w przygotowaniu deseru. Te składniki zazwyczaj zaws...
Odsłon: 302
Pyszny, z dużą ilością witaminy C, syrop o bardzo dużym aromacie soku z pigwo...
Odsłon: 71
Moda na dania kultowe z PRL-u nie przemija i nas to bardzo cieszy, ponieważ j...
Odsłon: 9891
Propozycja bardzo łatwego w przygotowaniu deseru. Te składniki zazwyczaj zaws...
Odsłon: 302
Składniki
Posiekaną natkę pietruszki trzeba dodatkowo rozdrobnić w kielichu blendera, najlepiej od razu z bułką tartą i czymś ostrym. Filety z ryby przyprawia się solą i pieprzem. Następnie panieruje się najpierw w mące, potem roztrzepanym jaju i w zielonej bułce tartej. Rybę smaży się na rumiano.
Smacznego :)