Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza ryba na świecie. Uwielbiam ją ja i cała moja rodzina.
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2899
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3954
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 783
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2899
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3954
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 783
Składniki
Ogórki, paprykę i cebulę pokrój w kostkę. Rybę pokrój na mniejsze kawałki. Posyp z każdej strony solą i pieprzem. Składniki ciasta dokładanie wymieszaj. Rybę panieruj w cieście i smaż na głębokim tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor. Składniki zalewy (bez koncentratu pomidorowego) zagotuj. Dodaj przecier i pieprz. Wystudź. Do naczynia wykładaj kolejno rybę i pokrojone warzywa- do wyczerpania składników. Ostatnią warstwą powinny być warzywa. Danie zalej wystudzoną zalewą. Potrawę przechowuj w lodówce.