Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza ryba na świecie. Uwielbiam ją ja i cała moja rodzina.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5701
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8904
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7981
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5482
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5701
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8904
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7981
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5482
Składniki
Ogórki, paprykę i cebulę pokrój w kostkę. Rybę pokrój na mniejsze kawałki. Posyp z każdej strony solą i pieprzem. Składniki ciasta dokładanie wymieszaj. Rybę panieruj w cieście i smaż na głębokim tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor. Składniki zalewy (bez koncentratu pomidorowego) zagotuj. Dodaj przecier i pieprz. Wystudź. Do naczynia wykładaj kolejno rybę i pokrojone warzywa- do wyczerpania składników. Ostatnią warstwą powinny być warzywa. Danie zalej wystudzoną zalewą. Potrawę przechowuj w lodówce.