Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza ryba na świecie. Uwielbiam ją ja i cała moja rodzina.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 98976
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5078
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13676
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5907
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 98976
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 93
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5078
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13676
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5907
Składniki
Ogórki, paprykę i cebulę pokrój w kostkę. Rybę pokrój na mniejsze kawałki. Posyp z każdej strony solą i pieprzem. Składniki ciasta dokładanie wymieszaj. Rybę panieruj w cieście i smaż na głębokim tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor. Składniki zalewy (bez koncentratu pomidorowego) zagotuj. Dodaj przecier i pieprz. Wystudź. Do naczynia wykładaj kolejno rybę i pokrojone warzywa- do wyczerpania składników. Ostatnią warstwą powinny być warzywa. Danie zalej wystudzoną zalewą. Potrawę przechowuj w lodówce.