Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza ryba na świecie. Uwielbiam ją ja i cała moja rodzina.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3821
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3826
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 396
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 750
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3821
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3826
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 396
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 750
Składniki
Ogórki, paprykę i cebulę pokrój w kostkę. Rybę pokrój na mniejsze kawałki. Posyp z każdej strony solą i pieprzem. Składniki ciasta dokładanie wymieszaj. Rybę panieruj w cieście i smaż na głębokim tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor. Składniki zalewy (bez koncentratu pomidorowego) zagotuj. Dodaj przecier i pieprz. Wystudź. Do naczynia wykładaj kolejno rybę i pokrojone warzywa- do wyczerpania składników. Ostatnią warstwą powinny być warzywa. Danie zalej wystudzoną zalewą. Potrawę przechowuj w lodówce.