Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa, delikatna ryba pieczona , doskonałe danie na piątek i nie tylko.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1246
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 573
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1246
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 573
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1347
Składniki
Filety umyć , skropić sokiem z cytryny. Natrzeć pieprzem cytrynowym oraz przyprawą do ryb, posolić.
Ułożyć w rękawie. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić i piec 30 minut..
Podawać z pieczonymi ziemniakami i surówką.