Do góry

Dania główne Przepis na:

Ryba z piekarnika

Ryba z piekarnika

Autor:

Przepisów i artykułów: 321 Ocena: 1572

Dodano:

Odsłon: 900

Smaczna, zdrowa, delikatna ryba pieczona , doskonałe danie na piątek i nie tylko.

Składniki

  • Filet z mintaja - 2 szt.
  • Sok z cytryny - 1 łyżeczka
  • Pieprz cytrynowy - 1/2 łyżeczki
  • Przyprawa do ryb - 1 łyżeczka
  • Sól
  • Rękaw do pieczenia
1-2 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Ryba z piekarnika

Przygotowanie

  1. Filety umyć , skropić sokiem z cytryny. Natrzeć pieprzem cytrynowym oraz przyprawą do ryb, posolić.

  2. Ułożyć w rękawie. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić i piec 30 minut..

  3. Podawać z pieczonymi ziemniakami i surówką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń