Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa, delikatna ryba pieczona , doskonałe danie na piątek i nie tylko.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17616
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1762
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15242
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4807
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8989
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17616
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1762
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15242
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4807
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8989
Składniki
Filety umyć , skropić sokiem z cytryny. Natrzeć pieprzem cytrynowym oraz przyprawą do ryb, posolić.
Ułożyć w rękawie. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić i piec 30 minut..
Podawać z pieczonymi ziemniakami i surówką.