Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182100
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Składniki
rybę posypać solą i pieprzem,skropic sokiem z cytryny i odstawic na godzinę
boczek pokroic w drobną kostkę,lekko podsmazyć,dodac posiekaną cebulę i pokrojone w plasterki pieczarki,chwile wszystko smazyć
przełozyc do garnka ,wlac wodę ,dodac troche pieprzu,soli,maggi,listek i ziele,gotowac 10 minut,zageścic mąką i smietaną,na koniec dodac posiekana zieleniną
rybę otoczyc w mące i usmazyc na rumiano
na talerze wlac troche sosu a na sos usmażoną rybę,podawac z ziemniakami lub makaronem i z surówka z kapusty pekińskiej