Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna smakowita rybka z dodatkiem warzyw smakuje Super a kiedy jeszcze jest to razem zapieczone to już poezja smaku ķtora zachwyci wszystkich.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 850
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 701
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6104
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 644
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4867
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 850
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 701
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6104
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 644
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4867
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Składniki
Rybę oprawić, umyć odfiletowac, podzielić na porcje osolić. Wloszczyzne oczyścić i pokroić na cienkie plasterki, dodać łyżkę tłuszczu troszkę wody, Sól, pieprz I dusić na półmiękko. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem i wysypać bułka tarta, ułożyć w nim kawałki ryby. Rybę skropić tłuszczem pokryć podduszonymi warzywami wymieszanymi z tartym serem. Na wierzchu położyć plasterki pomidora lub rozsmarować przecier pomidorowy i opruszyc solą I pieprzem. Zapiekać około 49 min w srednio gorącym piekarniku ( ok 170⁰C ). Gdy na powierzchni pojawi się ryumiana skórka, zrybka jest gotowa. Podawać z ziemniakami z wody lub frytkami. Gotowe. SMACZNEGO!!!