Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ryba w wersji fit. Przepyszna, mało kaloryczna- dlatego można jeść bez wyrzutów sumienia
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5501
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8823
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7682
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5250
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5501
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8823
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7682
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5250
Składniki
Rybę posól i popieprz z każdej strony. Pomidory pokrój w plasterki. Naczynie wysmaruj oliwą. W naczyniu układaj na przemian rybę i pomidory. Oliwę, bazylię, migdały, pietruszkę, czosnek i 2 łyżki mozzarelli zblenduj. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Sosem polej rybę. Posyp mozzarellą. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 25 minut (pod przykryciem). Zdejmij przykrycie. Piecz jeszcze przez 10 minut.