Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ryba w wersji fit. Przepyszna, mało kaloryczna- dlatego można jeść bez wyrzutów sumienia
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 35
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7365
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154908
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1063
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 513
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 35
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7365
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154908
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1063
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 513
Składniki
Rybę posól i popieprz z każdej strony. Pomidory pokrój w plasterki. Naczynie wysmaruj oliwą. W naczyniu układaj na przemian rybę i pomidory. Oliwę, bazylię, migdały, pietruszkę, czosnek i 2 łyżki mozzarelli zblenduj. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Sosem polej rybę. Posyp mozzarellą. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 25 minut (pod przykryciem). Zdejmij przykrycie. Piecz jeszcze przez 10 minut.