Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos śmietanowy z mlekiem kokosowym o smaku kaparów
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 64
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 109
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 64
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 109
Składniki
Polecam morszczuka albo mintaja. Filety popieprzyłam, posoliłam, posmarowałam musztardą i ułożyłam po kilka kaparów.
Zawinęłam roladki i dla pewności spięłam je wykałaczkami.
Wymieszałam śmietanę z mlekiem kokosowym, dodałam garstkę kaparów, i doprawiłam solą i pieprzem.
w trakcie pieczenia sos sam się zrobi, a ryba będzie kremowa. Ryby wstawiłam na godzinę do piekarnika w 175 stopniach. Formę przykryłam papierem do pieczenia aby ryby z wierchu się nie zeschły. To danie przygotuję na Święta dla swoich wegetariańców, a dla siebie upiekę kaczkę :)
Smacznego :)