Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i bardzo szybkie w wykonaniu.
Ryba w czosnku jest bardzo aromatyczna, ale i delikatna w smaku, gdyż smażony...
Odsłon: 5552
Ryba po grecku gości na wielu stołach wigilijnych, jednak jest to doskonałe d...
Odsłon: 13434
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 215
Słodka pascha z dużą ilością bakalii i syropem różanym. Tradycyjny wielkanocn...
Odsłon: 153
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 215
Słodka pascha z dużą ilością bakalii i syropem różanym. Tradycyjny wielkanocn...
Odsłon: 153
Składniki
Filety mintaja przekroiłam na pół i obsypałam z obu stron przyprawą do ryb. Każdy kawałek ryby nakładałam na folię aluminiową, posypałam posiekanym porem (biała część) i zawijałam folię w szczelną kopertkę. Piekłam w piekarniku przez 15 minut w 180 stopniach. Podałam z fasolką szparagową. Zgodne z dietą Dukana faza II.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Surowa kiełbasa parzona w piekarniku
Dania główne
Kapsalon
Dania główne
Schab z jajkiem
Dania główne
Lasagne ze szpinakiem, beszamelem i suszonymi pomidorami
Surowa kiełbasa parzona w piekarniku
Aromatyczna, biała parzona kiełbasa zapiekana w piekarniku z cebulą. Świetnie...
Odsłon: 11
Kapsalon
Dzisiaj dzielę się z Wami pomysłem na pyszny obiad. Kapsalon to pyszny fast f...
Odsłon: 54