Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i bardzo szybkie w wykonaniu.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14438
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1686
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16559
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6648
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14438
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1686
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16559
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6648
Składniki
Filety mintaja przekroiłam na pół i obsypałam z obu stron przyprawą do ryb. Każdy kawałek ryby nakładałam na folię aluminiową, posypałam posiekanym porem (biała część) i zawijałam folię w szczelną kopertkę. Piekłam w piekarniku przez 15 minut w 180 stopniach. Podałam z fasolką szparagową. Zgodne z dietą Dukana faza II.