Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba i szpinak to połączenie idealne. Jeśli jeszcze do tego dodać pyszny sos to już w ogóle jesteśmy w kulinarnym niebie.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 44
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 109
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 261
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 44
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 109
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 261
Składniki
Filety pokrój na małe kawałki. Posyp z każdej strony solą i pieprzem. Czosnek obierz i pokrój w cienkie plasterki. Oczyszczone pieczarki także pokrój w plastry. Na rozgrzaną oliwę wrzuć czosnek. Smaż do czasu aż uwolni swój aromat. Dołóż pieczarki. Poczekaj aż odparują nadmiar wody. Dołóż szpinak. Jogurt wymieszaj z musztardą i gałką. Dodaj do ryby. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Włóż rybę. Duś pod przykryciem przez ok. 10 minut.