Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba i szpinak to połączenie idealne. Jeśli jeszcze do tego dodać pyszny sos to już w ogóle jesteśmy w kulinarnym niebie.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2134
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3263
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1326
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2068
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2134
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3263
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1326
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2068
Składniki
Filety pokrój na małe kawałki. Posyp z każdej strony solą i pieprzem. Czosnek obierz i pokrój w cienkie plasterki. Oczyszczone pieczarki także pokrój w plastry. Na rozgrzaną oliwę wrzuć czosnek. Smaż do czasu aż uwolni swój aromat. Dołóż pieczarki. Poczekaj aż odparują nadmiar wody. Dołóż szpinak. Jogurt wymieszaj z musztardą i gałką. Dodaj do ryby. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Włóż rybę. Duś pod przykryciem przez ok. 10 minut.