Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba i szpinak to połączenie idealne. Jeśli jeszcze do tego dodać pyszny sos to już w ogóle jesteśmy w kulinarnym niebie.
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1891
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7407
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2917
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1891
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7407
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2917
Składniki
Filety pokrój na małe kawałki. Posyp z każdej strony solą i pieprzem. Czosnek obierz i pokrój w cienkie plasterki. Oczyszczone pieczarki także pokrój w plastry. Na rozgrzaną oliwę wrzuć czosnek. Smaż do czasu aż uwolni swój aromat. Dołóż pieczarki. Poczekaj aż odparują nadmiar wody. Dołóż szpinak. Jogurt wymieszaj z musztardą i gałką. Dodaj do ryby. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Włóż rybę. Duś pod przykryciem przez ok. 10 minut.