Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba i szpinak to połączenie idealne. Jeśli jeszcze do tego dodać pyszny sos to już w ogóle jesteśmy w kulinarnym niebie.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6646
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4572
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327045
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6646
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4572
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327045
Składniki
Filety pokrój na małe kawałki. Posyp z każdej strony solą i pieprzem. Czosnek obierz i pokrój w cienkie plasterki. Oczyszczone pieczarki także pokrój w plastry. Na rozgrzaną oliwę wrzuć czosnek. Smaż do czasu aż uwolni swój aromat. Dołóż pieczarki. Poczekaj aż odparują nadmiar wody. Dołóż szpinak. Jogurt wymieszaj z musztardą i gałką. Dodaj do ryby. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Włóż rybę. Duś pod przykryciem przez ok. 10 minut.