Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne.Według przepisu koleżanki Anki.
Polecam.
Odsłon: 288
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 179
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 288
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 179
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 119
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 112
Składniki
filety rozmrozić,odcisnąć z nadmiaru wody,posolić i posypać pieprzem cytrynowym
kawałki ryby otoczyć w mące i usmażyć na rumiano
cebulę pokroić drobno,wrzucić na patelnię z rozgrzanym masłem,podsmażyć,dodać szpinak,troszkę soli,gałkę muszkatołową i posiekany czosnek
dodać śmietanę i chwilę poddusić,na koniec dodać troszkę soku z cytryny
do naczynia żaroodpornego włożyć szpinak,na nim ułożyć rybę,na każdy kawałek położyć plastry pomidora ,krążki cebuli,posypać startym żółtym serem,na każda porcję położyć po kawałeczku masła
zapiekać 30 minut,podawać z pieczywem