Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne.Według przepisu koleżanki Anki.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 71
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1124
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 444
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15417
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 71
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1124
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 444
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15417
Składniki
filety rozmrozić,odcisnąć z nadmiaru wody,posolić i posypać pieprzem cytrynowym
kawałki ryby otoczyć w mące i usmażyć na rumiano
cebulę pokroić drobno,wrzucić na patelnię z rozgrzanym masłem,podsmażyć,dodać szpinak,troszkę soli,gałkę muszkatołową i posiekany czosnek
dodać śmietanę i chwilę poddusić,na koniec dodać troszkę soku z cytryny
do naczynia żaroodpornego włożyć szpinak,na nim ułożyć rybę,na każdy kawałek położyć plastry pomidora ,krążki cebuli,posypać startym żółtym serem,na każda porcję położyć po kawałeczku masła
zapiekać 30 minut,podawać z pieczywem