Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne.Według przepisu koleżanki Anki.
Kwaskowe nuty sumaku świetnie podkreślają smaki tych małych ptaszków. Kuchnia...
Odsłon: 79
"Całodzienne śniadanie" to tłumaczenie nazwy angielskiego dania zwanego "All...
Odsłon: 74
Bardzo smaczne, proste i szybkie ciasto, idealne na różne okazje.
Odsłon: 186
Kwaskowe nuty sumaku świetnie podkreślają smaki tych małych ptaszków. Kuchnia...
Odsłon: 79
"Całodzienne śniadanie" to tłumaczenie nazwy angielskiego dania zwanego "All...
Odsłon: 74
Bardzo smaczne, proste i szybkie ciasto, idealne na różne okazje.
Odsłon: 186
Składniki
filety rozmrozić,odcisnąć z nadmiaru wody,posolić i posypać pieprzem cytrynowym
kawałki ryby otoczyć w mące i usmażyć na rumiano
cebulę pokroić drobno,wrzucić na patelnię z rozgrzanym masłem,podsmażyć,dodać szpinak,troszkę soli,gałkę muszkatołową i posiekany czosnek
dodać śmietanę i chwilę poddusić,na koniec dodać troszkę soku z cytryny
do naczynia żaroodpornego włożyć szpinak,na nim ułożyć rybę,na każdy kawałek położyć plastry pomidora ,krążki cebuli,posypać startym żółtym serem,na każda porcję położyć po kawałeczku masła
zapiekać 30 minut,podawać z pieczywem