Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne.Według przepisu koleżanki Anki.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1317
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5845
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18482
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1317
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5845
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18482
Składniki
filety rozmrozić,odcisnąć z nadmiaru wody,posolić i posypać pieprzem cytrynowym
kawałki ryby otoczyć w mące i usmażyć na rumiano
cebulę pokroić drobno,wrzucić na patelnię z rozgrzanym masłem,podsmażyć,dodać szpinak,troszkę soli,gałkę muszkatołową i posiekany czosnek
dodać śmietanę i chwilę poddusić,na koniec dodać troszkę soku z cytryny
do naczynia żaroodpornego włożyć szpinak,na nim ułożyć rybę,na każdy kawałek położyć plastry pomidora ,krążki cebuli,posypać startym żółtym serem,na każda porcję położyć po kawałeczku masła
zapiekać 30 minut,podawać z pieczywem