Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo dobrego smaku na talerzu.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8225
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2814
Polecam.
Odsłon: 1447
Polecam.
Odsłon: 428
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8225
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2814
Polecam.
Odsłon: 1447
Polecam.
Odsłon: 428
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć i starannie odcisnąć. Rybę wraz z olejem przełożyć do miski, dodać odciśniętą bułkę, jajka, bułkę tartą , drobno posiekaną cebulę i przyprawić do smaku. Masę dobrze wymieszać i formować kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.