Do góry

Dania główne Przepis na:

Rybne błyskawiczne kotlety

Rybne błyskawiczne kotlety

Autor:

Przepisów i artykułów: 2439 Ocena: 16327

Dodano:

Odsłon: 3953

Dużo dobrego smaku na talerzu.

Składniki

  • ryba w oleju 2 puszki ( dowolnej ryby)
  • bułka czerstwa 1 szt
  • Cebula biała 1 szt
  • Jajo kurze 2 szt
  • Bułka tarta 2 łyżki
  • sól i pieprz do smaku
  • olej do smażenia
3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Rybne błyskawiczne kotlety

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Bułkę namoczyć i starannie odcisnąć. Rybę wraz z olejem przełożyć do miski, dodać odciśniętą bułkę, jajka, bułkę tartą , drobno posiekaną cebulę i przyprawić do smaku. Masę dobrze wymieszać i formować kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń