Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo dobrego smaku na talerzu.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 859
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5859
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9690
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 319
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 859
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5859
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9690
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 319
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć i starannie odcisnąć. Rybę wraz z olejem przełożyć do miski, dodać odciśniętą bułkę, jajka, bułkę tartą , drobno posiekaną cebulę i przyprawić do smaku. Masę dobrze wymieszać i formować kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.