Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryby w tej zalewie tworzą niezapomniany smak
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118685
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8639
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3166
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2468
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118685
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8639
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3166
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2468
Składniki
Wodę ,wlać do garnka dodać sól,cukier ,ziele angielskie laurowe liście i cebulę pokrojoną w cienkie krążki . Od zagotowania gotujemy 7 minut. Zdejmujemy garnek z ognia dodajemy ocet,koncentrat pomidorowy i mieszamy . Smażymy, ryby na oleju układamy w naczyniu i zalewamy już gotową zalewą Usmażone ryby można zalać (gorącą zalewą)wtedy czas oczekiwania do spożycia skraca się o połowę (można spożywać po 12 godzinach)