Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryby w tej zalewie tworzą niezapomniany smak
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25888
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3081
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1401
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25888
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3081
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1401
Składniki
Wodę ,wlać do garnka dodać sól,cukier ,ziele angielskie laurowe liście i cebulę pokrojoną w cienkie krążki . Od zagotowania gotujemy 7 minut. Zdejmujemy garnek z ognia dodajemy ocet,koncentrat pomidorowy i mieszamy . Smażymy, ryby na oleju układamy w naczyniu i zalewamy już gotową zalewą Usmażone ryby można zalać (gorącą zalewą)wtedy czas oczekiwania do spożycia skraca się o połowę (można spożywać po 12 godzinach)