Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryby w tej zalewie tworzą niezapomniany smak
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17398
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1081
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6246
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 581
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17398
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1081
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6246
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 581
Składniki
Wodę ,wlać do garnka dodać sól,cukier ,ziele angielskie laurowe liście i cebulę pokrojoną w cienkie krążki . Od zagotowania gotujemy 7 minut. Zdejmujemy garnek z ognia dodajemy ocet,koncentrat pomidorowy i mieszamy . Smażymy, ryby na oleju układamy w naczyniu i zalewamy już gotową zalewą Usmażone ryby można zalać (gorącą zalewą)wtedy czas oczekiwania do spożycia skraca się o połowę (można spożywać po 12 godzinach)