Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryby w tej zalewie tworzą niezapomniany smak
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 131
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1206
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13302
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 131
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1206
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13302
Składniki
Wodę ,wlać do garnka dodać sól,cukier ,ziele angielskie laurowe liście i cebulę pokrojoną w cienkie krążki . Od zagotowania gotujemy 7 minut. Zdejmujemy garnek z ognia dodajemy ocet,koncentrat pomidorowy i mieszamy . Smażymy, ryby na oleju układamy w naczyniu i zalewamy już gotową zalewą Usmażone ryby można zalać (gorącą zalewą)wtedy czas oczekiwania do spożycia skraca się o połowę (można spożywać po 12 godzinach)