Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryż z takimi dodatkami powinien smakować większości z nas, polecam ;)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13291
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13291
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Składniki
Mięso pokroić w większą kostkę i wrzucić na rozgrzaną oliwę, dodać przyprawy i smażyć przez kilka minut, potem dodać wody i dusić pod przykryciem do miękkości.
Następnie dodać warzywa na patelnie, wymieszać i dusić przez ok. 13-15 min.
Podawać z ryżem ugotowanym al dente i dodatkowo sosem czosnkowym. Smacznego!