Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryż z takimi dodatkami powinien smakować większości z nas, polecam ;)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9558
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20824
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9558
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20824
Składniki
Mięso pokroić w większą kostkę i wrzucić na rozgrzaną oliwę, dodać przyprawy i smażyć przez kilka minut, potem dodać wody i dusić pod przykryciem do miękkości.
Następnie dodać warzywa na patelnie, wymieszać i dusić przez ok. 13-15 min.
Podawać z ryżem ugotowanym al dente i dodatkowo sosem czosnkowym. Smacznego!