Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to danie bardzo dobre na gorące dni.Można podawać na zimno bo smakuje lepiej i jest sycące.
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 16
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 350
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 373
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 402
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 147
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 16
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 350
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 373
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 402
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 147
Składniki
Gotujemy ryż na sypko ( ja dodaję zawsze trochę soli i kostkę knorr jarzynową). Jak mamy już ugotowany ryż to do miski wysypujemy z torebki ugotowany ryż i dodajemy drobno pokrojoną w kostkę mozzarelle oraz tono wymieszane w swoim oleju.Mieszamy dokładnie aby wszystkie składniki się dobrze połączyły.Każdy przyprawi sobie według własnego smaku. SMACZNEGO.........