Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to danie bardzo dobre na gorące dni.Można podawać na zimno bo smakuje lepiej i jest sycące.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 799
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 64
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 799
Składniki
Gotujemy ryż na sypko ( ja dodaję zawsze trochę soli i kostkę knorr jarzynową). Jak mamy już ugotowany ryż to do miski wysypujemy z torebki ugotowany ryż i dodajemy drobno pokrojoną w kostkę mozzarelle oraz tono wymieszane w swoim oleju.Mieszamy dokładnie aby wszystkie składniki się dobrze połączyły.Każdy przyprawi sobie według własnego smaku. SMACZNEGO.........