Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 129 Ocena: 4974
Dodano: 28.01.2010
Odsłon: 9487
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Ryż w torebkach ugotować na bardzo miękko i przestudzić,następnie dodać 2 jajka ugotowane na twardo i pokrojone w grubą kostkę,mrożone warzywa,resztę przypraw i na końcu wbić surowe jajko i wszystko dokładnie wymieszać.Z powstałej masy formujemy kotleciki ,obtaczamy je w bułce tartej i smażymy na złoty kolor na średnim ogniu,podawać z ulubioną surówkąŻyczę smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

kogucik76 28 grudnia 2011Zgłoś do usunięcia
a mrozone warzywka to rozmorozic czy jak? Nie zabardzo jasny ten przepis.Ile czasu gotowac ryz z reszta warzyw?Co do czego dodac?4 Kto głosował? | Odpowiedz

antyy 13 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
do tego przydal by sie jakis sos0 Kto głosował? | Odpowiedz

Grazenka 03 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
mniam..mniam to coś co bardzo lubię :)Są smaczne :)
0 Kto głosował? | Odpowiedz