Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i prosta a zarazem bardzo smaczna potrawa
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 974
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5554
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8704
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17914
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 974
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5554
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8704
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17914
Składniki
Ryż w torebkach ugotować na bardzo miękko i przestudzić,następnie dodać 2 jajka ugotowane na twardo i pokrojone w grubą kostkę,mrożone warzywa,resztę przypraw i na końcu wbić surowe jajko i wszystko dokładnie wymieszać.Z powstałej masy formujemy kotleciki ,obtaczamy je w bułce tartej i smażymy na złoty kolor na średnim ogniu,podawać z ulubioną surówkąŻyczę smacznego.