Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i prosta a zarazem bardzo smaczna potrawa
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1538
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1293
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1212
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1538
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1293
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1212
Składniki
Ryż w torebkach ugotować na bardzo miękko i przestudzić,następnie dodać 2 jajka ugotowane na twardo i pokrojone w grubą kostkę,mrożone warzywa,resztę przypraw i na końcu wbić surowe jajko i wszystko dokładnie wymieszać.Z powstałej masy formujemy kotleciki ,obtaczamy je w bułce tartej i smażymy na złoty kolor na średnim ogniu,podawać z ulubioną surówkąŻyczę smacznego.