Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i prosta a zarazem bardzo smaczna potrawa
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Ryż w torebkach ugotować na bardzo miękko i przestudzić,następnie dodać 2 jajka ugotowane na twardo i pokrojone w grubą kostkę,mrożone warzywa,resztę przypraw i na końcu wbić surowe jajko i wszystko dokładnie wymieszać.Z powstałej masy formujemy kotleciki ,obtaczamy je w bułce tartej i smażymy na złoty kolor na średnim ogniu,podawać z ulubioną surówkąŻyczę smacznego.