Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad serwowałam moje kolejne sajgonki. Tym razem z trochę innymi dodatkami. Ale sajgonki są smaczne i warto zrobić. Z dodatkami można pokombinować.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19779
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 457
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 429
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6818
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242352
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19779
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 457
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 429
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6818
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242352
Składniki
Piersi drobno pokroić i zalać sosem sojowym. Odstawić na pół godziny. Potem do mięsa zetrzeć cukinię, dodać pokrojone w kostkę pomidory, posiekany szpinak o raz drobno pokrojone grzyby. Następnie dodać cebulkę oraz sezam i przyprawy do smaku i wymieszać nadzienie. Rozgrzać dużą ilość oleju. Każdy papier ryżowy przez chwilę moczyć w ciepłej wodzie a potem kłaść porcje nadzienia. Zwijać sajgonki i smażyć na rumiano w głębokim tłuszczu. Usmażone odsączyć na ręczniku papierowym i podawać z sosem Spring Rolls do sajgonek.