Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad serwowałam moje kolejne sajgonki. Tym razem z trochę innymi dodatkami. Ale sajgonki są smaczne i warto zrobić. Z dodatkami można pokombinować.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 350
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1764
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 346
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 350
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1764
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 346
Składniki
Piersi drobno pokroić i zalać sosem sojowym. Odstawić na pół godziny. Potem do mięsa zetrzeć cukinię, dodać pokrojone w kostkę pomidory, posiekany szpinak o raz drobno pokrojone grzyby. Następnie dodać cebulkę oraz sezam i przyprawy do smaku i wymieszać nadzienie. Rozgrzać dużą ilość oleju. Każdy papier ryżowy przez chwilę moczyć w ciepłej wodzie a potem kłaść porcje nadzienia. Zwijać sajgonki i smażyć na rumiano w głębokim tłuszczu. Usmażone odsączyć na ręczniku papierowym i podawać z sosem Spring Rolls do sajgonek.