Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka inna jak wszystkie,przepyszna na każda okazje.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11902
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16268
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5197
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11902
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16268
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5197
Składniki
* Marchew, jabłko, nektarynki zetrzeć na tarce w grube oczka, * por pokroić w krążki i przelać wrzątkiem na sitku,posiekać natkę, czosnek przecisnąć przez praskę. * wszystkie składniki połączyć ze sobą, dodać do smaku sol, pieprz odstawić na 10-15 minut aby przeszła, następnie dodać majonez wg uznania