Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
śałatka z fasolki jest pyszna jako dodatek do obiadu. Polecam!
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 135
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 419
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 58
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 135
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 419
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 58
Składniki
Fasolke gotujemy nastepnie studzimy.
Przygotowujemy sos: Do miski wlewamy olej, dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cebulę, przeciśnięty czosnek oraz pozostałe składniki. Mieszamy i dodajemy ostudzoną fasolkę i delikatnie mieszamy. Wkładamy do lodówki na godzine przed podaniem.