Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
śałatka z fasolki jest pyszna jako dodatek do obiadu. Polecam!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 257
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 149
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 46
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 51
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 257
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 149
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 46
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 51
Składniki
Fasolke gotujemy nastepnie studzimy.
Przygotowujemy sos: Do miski wlewamy olej, dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cebulę, przeciśnięty czosnek oraz pozostałe składniki. Mieszamy i dodajemy ostudzoną fasolkę i delikatnie mieszamy. Wkładamy do lodówki na godzine przed podaniem.