Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, aromatyczna salatka z owocowo-orzechowa nutka
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1468
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2982
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1064
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1839
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1468
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2982
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1064
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1839
Składniki
Na patelni uprazyc orzechy, nastepnie dodac syrop.Mieszac okolo pol minuty. Odstawic do wystudzenia. Ogorka pokroic w polplasterki, winogrona przekroic na pol.
Sporzadzic sos mieszajac dzem morelowy, ocet balsamiczny, oliwe i sok jablkowy. Na talerzu ulozyc salate, posypac ogorkiem, winogronami i orzechami.Na koniec polac sosem