Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, aromatyczna salatka z owocowo-orzechowa nutka
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 145
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 493
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 606
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 901
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 145
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 493
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 606
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 901
Składniki
Na patelni uprazyc orzechy, nastepnie dodac syrop.Mieszac okolo pol minuty. Odstawic do wystudzenia. Ogorka pokroic w polplasterki, winogrona przekroic na pol.
Sporzadzic sos mieszajac dzem morelowy, ocet balsamiczny, oliwe i sok jablkowy. Na talerzu ulozyc salate, posypac ogorkiem, winogronami i orzechami.Na koniec polac sosem