Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała,sprężysta,aromatyczna ryba...
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 137
Królowa grilla :)
Odsłon: 1257
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 192
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 235
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 137
Królowa grilla :)
Odsłon: 1257
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 192
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 235
Składniki
Rybę umyć i osuszyć.Natrzeć solą od środka i z zewnątrz.Do "brzuszka" Sandacza włożyć 4 półplasterki cytryny i gałązki ziół.Przełożyć rybę do naczynia żaroodpornego skropić oliwą lub położyć na niej troszkę masła.Posypać świeżo zmielonym pieprzem.Odstawić do lodówki...i iść do pracy. Po powrocie wstawić rybę do piekarnika i piec ok 45 min w temp 180 stopni.
SMACZNEGO !