Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała,sprężysta,aromatyczna ryba...
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1810
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14440
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19532
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1810
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14440
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19532
Składniki
Rybę umyć i osuszyć.Natrzeć solą od środka i z zewnątrz.Do "brzuszka" Sandacza włożyć 4 półplasterki cytryny i gałązki ziół.Przełożyć rybę do naczynia żaroodpornego skropić oliwą lub położyć na niej troszkę masła.Posypać świeżo zmielonym pieprzem.Odstawić do lodówki...i iść do pracy. Po powrocie wstawić rybę do piekarnika i piec ok 45 min w temp 180 stopni.
SMACZNEGO !