Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wraz z wiosną przychodzi ochota na lżejsze, pełne warzyw dania tak przyrządzony schab jest pyszny i nie obciąża zbytnio żołądka
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5660
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34925
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 101
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5660
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34925
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 101
Składniki
1. mięso myjemy, rozgrzewamy łyżkę oleju, rumienimy kotlety z dwóch stron (bez rozbijania), 2. kotlety przekładamy do rondla, podlewamy 1/2 szkl gorącej wody, dodajemy łyżkę sosu sojowego, dusimy na małym ogniu, 3. na patelni, na której smażyły się kotlety, podsmażamy posiekane czosnek i por, przekładamy do mięsa, dusimy, gdy mięso będzie prawie miękkie dodajemy mrożoną fasolkę, solimy do smaku, dusimy jeszcze ok 5-6 min, doprawiamy do smaku pieprzem, pyszne z gotowanymi ziemniakami i sałatą, smacznego