Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wraz z wiosną przychodzi ochota na lżejsze, pełne warzyw dania tak przyrządzony schab jest pyszny i nie obciąża zbytnio żołądka
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7071
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30651
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7071
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30651
Składniki
1. mięso myjemy, rozgrzewamy łyżkę oleju, rumienimy kotlety z dwóch stron (bez rozbijania), 2. kotlety przekładamy do rondla, podlewamy 1/2 szkl gorącej wody, dodajemy łyżkę sosu sojowego, dusimy na małym ogniu, 3. na patelni, na której smażyły się kotlety, podsmażamy posiekane czosnek i por, przekładamy do mięsa, dusimy, gdy mięso będzie prawie miękkie dodajemy mrożoną fasolkę, solimy do smaku, dusimy jeszcze ok 5-6 min, doprawiamy do smaku pieprzem, pyszne z gotowanymi ziemniakami i sałatą, smacznego