Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wraz z wiosną przychodzi ochota na lżejsze, pełne warzyw dania tak przyrządzony schab jest pyszny i nie obciąża zbytnio żołądka
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11892
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16229
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5178
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11892
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16229
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5178
Składniki
1. mięso myjemy, rozgrzewamy łyżkę oleju, rumienimy kotlety z dwóch stron (bez rozbijania), 2. kotlety przekładamy do rondla, podlewamy 1/2 szkl gorącej wody, dodajemy łyżkę sosu sojowego, dusimy na małym ogniu, 3. na patelni, na której smażyły się kotlety, podsmażamy posiekane czosnek i por, przekładamy do mięsa, dusimy, gdy mięso będzie prawie miękkie dodajemy mrożoną fasolkę, solimy do smaku, dusimy jeszcze ok 5-6 min, doprawiamy do smaku pieprzem, pyszne z gotowanymi ziemniakami i sałatą, smacznego