Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wraz z wiosną przychodzi ochota na lżejsze, pełne warzyw dania tak przyrządzony schab jest pyszny i nie obciąża zbytnio żołądka
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2580
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 574
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2580
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 574
Składniki
1. mięso myjemy, rozgrzewamy łyżkę oleju, rumienimy kotlety z dwóch stron (bez rozbijania), 2. kotlety przekładamy do rondla, podlewamy 1/2 szkl gorącej wody, dodajemy łyżkę sosu sojowego, dusimy na małym ogniu, 3. na patelni, na której smażyły się kotlety, podsmażamy posiekane czosnek i por, przekładamy do mięsa, dusimy, gdy mięso będzie prawie miękkie dodajemy mrożoną fasolkę, solimy do smaku, dusimy jeszcze ok 5-6 min, doprawiamy do smaku pieprzem, pyszne z gotowanymi ziemniakami i sałatą, smacznego