Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 74 Ocena: 1907
Dodano: 29.03.2010
Odsłon: 23468
3-4 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
w schabie robimy dwie dziury wkladamy do kazdej dziury po jednej kielbasce, ( Mergez to marokanskie tluste paprykowe pikantne kielbaski z ktorych w czasie pieczenia wytapia sie tluszcz i przechodzi do miesa powodujac, ze nie jest ono suche i dostaje doskonalego smaku od kielbasek )dookola schab owijamy szynka i plastrami sera zwijamy sznurkiem i marynujemy w marynacie zrobionej z wina i przypraw, wkladamy do naczynia zaroodpornego dokola wrzucamy lekko zmiazdzony czosnek i cebule w cwiartkach, dla wygody mozna dookola w naczyniu wrzucic ziemniaki pokrojone w kostke , bedzie gotowy obiad, piec w piekarniku okolo godzine w 200 stopniach, smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

Konto usunięte 29 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
same pyszności1 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 09 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
Przepis wydaje się rewelacyjny.Tylko gdzie kupić kiełbaski merguez?1 Kto głosował? | Odpowiedz

polkangaroo 30 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Pysznie tutaj...brawo.1 Kto głosował? | Odpowiedz

irma 29 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Moje ulubione mięska. Pozdrawiam świątecznie.1 Kto głosował? | Odpowiedz

wiola1100 29 marca 2010Zgłoś do usunięcia
pyszności takie mięsko to ja lubię aż mi w brzuchu zaburczało bo nie jadłam jeszcze śniadania a tu takie rarytasy z rana serwujesz1 Kto głosował? | Odpowiedz