Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak przy małym nakładzie pracy :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11150
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1194
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11715
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1229
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11150
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1194
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11715
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1229
Składniki
W plastrze schabu nacięłam kieszonkę, wypełniłam żółtym serem i posiekanym porem (biała część), zamknęłam kieszonkę wykałaczką i osoliłam. Obsmażyłam na oliwie przez 4 minuty z każdej strony. W naczyniu żaroodpornym ułożyłam obsmażone plastry schabu, zalałam pół litra bulionu z 6 cm pora i łyżką chrzanu. Piekłam w 190 stopniach przez godzinę.