Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty, mięciutki, pełen ziołowego aromatu schab pieczony, doskonały na rodzinny obiad. Idealny do ziemniaczków i surówki.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3042
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 382
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 109
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1939
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12740
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3042
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 382
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 109
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1939
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12740
Składniki
Z podanych składników przygotować marynatę. Schab umyć, wyciąć żyłki i tłuszcz. Mięso ponacinać do połowy wysokości i natrzeć marynatą. Pozostawić w lodowce minimum 2 godziny (najlepiej na całą noc). Mięso wkładamy do rękawa do pieczenia, układamy w naczyniu żaroodpornym i pieczemy 60-80 min w 180-200 stopniach. Przed podaniem przecinamy ostrożnie folię i zlewamy powstały podczas pieczenia sos. Mięso przekładamy na półmisek i polewamy sosem.