Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny kotlet schabowy panierowany w bazylii, polecam!
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1570
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 257
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 279
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 265
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 12611
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1570
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 257
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 279
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 265
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 12611
Składniki
Kotlety dokładnie umyć, osuszyć i rozklepać. Oliwę połączyć z pozostałymi przyprawami. Mięso obtaczać w przyprawach, a następnie w drobno posiekanej bazylii.
Patelnię rozgrzać i kłaść na niej mięso. Smażyć przez kilka minut z każdej strony. Podawać np. z gotowanym ryżem i sałatką z lodowej. Smacznego!