Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny kotlet schabowy panierowany w bazylii, polecam!
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 313
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1663
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 313
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1663
Składniki
Kotlety dokładnie umyć, osuszyć i rozklepać. Oliwę połączyć z pozostałymi przyprawami. Mięso obtaczać w przyprawach, a następnie w drobno posiekanej bazylii.
Patelnię rozgrzać i kłaść na niej mięso. Smażyć przez kilka minut z każdej strony. Podawać np. z gotowanym ryżem i sałatką z lodowej. Smacznego!