Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny kotlet schabowy panierowany w bazylii, polecam!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11958
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16444
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5283
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11958
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16444
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5283
Składniki
Kotlety dokładnie umyć, osuszyć i rozklepać. Oliwę połączyć z pozostałymi przyprawami. Mięso obtaczać w przyprawach, a następnie w drobno posiekanej bazylii.
Patelnię rozgrzać i kłaść na niej mięso. Smażyć przez kilka minut z każdej strony. Podawać np. z gotowanym ryżem i sałatką z lodowej. Smacznego!