Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny kotlet schabowy panierowany w bazylii, polecam!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 93
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 203
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 211
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 93
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 203
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 211
Składniki
Kotlety dokładnie umyć, osuszyć i rozklepać. Oliwę połączyć z pozostałymi przyprawami. Mięso obtaczać w przyprawach, a następnie w drobno posiekanej bazylii.
Patelnię rozgrzać i kłaść na niej mięso. Smażyć przez kilka minut z każdej strony. Podawać np. z gotowanym ryżem i sałatką z lodowej. Smacznego!