Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 258
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 258
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Schab rozbić, posypać solą, pieprzem i mąką. Na talerzu pokłócić jajka, na drugi talerz wysypać płatki migdałowe. Schab obtoczyć w jajku następnie w płatkach migdałowych i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Należy je odwracać delikatnie, żeby nie odeszły migdały od mięsa. Smacznego