Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do drugiego dania.
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88287
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11659
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1818
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88287
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11659
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1818
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, rozbić tłuczkiem, posypać solą i pieprzem oraz posmarować musztardą z obu stron. Plastry szynki posmarować ketchupem i ułożyć na kotletach. Tak przygotowane mięso położyć na rozgrzany tłuszcz, podlewać wodą i dusić pod przykryciem. Kiedy mięso będzie miękkie a woda wyparuje, na górę każdego kotleta wbić po jednym jajku i podsmażyć do ścięcia się białka.