Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięso w świetnych przyprawach, rewelacyjne dla każdego i na każdą okazję! Nic tylko polecić go!
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Schab myjemy i osuszamy. Oprószamy solą, pieprzem, rozgniecionym czosnkiem i jarzynką. Odstawiamy na dwie godziny. Margarynę roztapiamy i obsmażamy na niej schab ze wszystkich stron. Następnie mięso wkładamy do brytfanki, smarujemy go musztarda wymieszaną z ziołami. Mięso podlewamy wodą, przykrywamy i zapiekamy godzinę. Po godzinie odkrywamy mięso i chwilkę jeszcze zapiekamy do zrumienienia.Podajemy z surówkami i ziemniakami.