Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super mięsko na niedzielny obiad.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 68
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3315
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 68
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3315
Składniki
Wykonanie: Kotlety posypać solą i pieprzem do smaku, rozbić tłuczkiem. Orzechy, bułkę tartą razem wymieszać. Mięso obtaczać w mące, maczać w rozmąconym jajku, a na koniec w bułce tartej z orzechami. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.