Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę zmiany od czasu do czasu dla tradycyjnych schabowych.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97733
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1930
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5767
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5773
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97733
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1930
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5767
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5773
Składniki
Kotlety rozklepuję,solę i pieprzę.Pieczarki kroję w talarki i podsmażam z cebulą.Kotlety rozkładam obok siebie w formie prostokąta.Na każdy z nich układam plasterek sera.Na środku umieszczam parówkę,z jednej strony kładę pokrojony szczypiorek,a z drugiej podsmażone pieczarki.
Zwijam w roladę,wkładam do rękawa do pieczenia.Piekę ok.40 min.w tem 190 stopni.