Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla mięsożerców takich jak ja. Przepis moich koleżanek kucharek które gorąco pozdrawiam.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100312
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1962
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5816
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5815
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100312
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1962
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5816
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5815
Składniki
Długim cienkim nożem zrobić kieszenie na wylot. Nafaszerować mięso czym kto lubi, ja dodałem: śliwki, boczek i czosnek.
Natrzeć mięso solą, pieprzem, mielonym zielem ang. majerankiem i pozostawić w lodówce na ok. 1 godz.
Przed pieczeniem schab obłożyć plastrami słoniny, związać i zapakować do rękawa.
Czas pieczenia ok. 60 min. w temp. 180 st.C.