Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miła odmiana dla typowych schabowych w panierce.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 599
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 977
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1967
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 599
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 977
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1967
Składniki
Schabowy lekko rozbić. Posolić i popieprzyć. Marchewki pokroić w grubsze plasterki, cebulkę w piórka. Na dno naczynia żaroodpornego wyłożyć marchewkę, na to cebulę. Posypać papryką i ziołami prowansalskimi. Teraz układamy nasze schabowe. Smarujemy je równo majonezem.
Posypujemy startem serem. Całość przykrywamy folią aluminiową. Pieczemy około 1 godziny w 190C. 15minut przed końcem pieczenia odkrywamy folię aby serek się zarumienił.