Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowe warzywa dla łakomczuchów:) Jest to zupełna odmiana dla "szarych" jarzyn.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1105
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 443
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1105
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 443
Składniki
-marchewkę obrać i pokroić w plasterki,kalafior i brokuł podzielić na różyczki - następnie wsadzamy warzywa do osolonej cieplej wody i gotujemy do miękkości -sery kroimy w plastry -cebule i baleron pokroić w plasterki i razem podsmażyć na masełku -ugotowane warzywa odsączyć i wymieszać z cebulka i baleronem ,doprawić do smaku wedle uznania -przełożyć do naczynia żaroodpornego ,na wierzchu poukładać na przemian sery i zapiec w piekarniku o temp. 180 st ok 5 minut Smacznego!