Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowe warzywa dla łakomczuchów:) Jest to zupełna odmiana dla "szarych" jarzyn.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Składniki
-marchewkę obrać i pokroić w plasterki,kalafior i brokuł podzielić na różyczki - następnie wsadzamy warzywa do osolonej cieplej wody i gotujemy do miękkości -sery kroimy w plastry -cebule i baleron pokroić w plasterki i razem podsmażyć na masełku -ugotowane warzywa odsączyć i wymieszać z cebulka i baleronem ,doprawić do smaku wedle uznania -przełożyć do naczynia żaroodpornego ,na wierzchu poukładać na przemian sery i zapiec w piekarniku o temp. 180 st ok 5 minut Smacznego!