Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 724
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 87
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 724
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 87
Składniki
Rybę dokładnie umyłem i osuszyłem. Warzywa pokroiłem na kawałki ,włożyłem do ryby wraz z kaparami. Oprószyłem solą ,pieprzem i ułożyłem na folii aluminiowej. Polałem (niedużo) oliwą z oliwek. Piekłem w temperaturze 190 stopni C przez 40 min. Podałem z pieczonymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty.