Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W końcu mogliśmy pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa. Musztarda tanieje, więc póki co, ‘trza’ korzystać. A tak całkiem serio, to opróżniamy ostatki słoiczków z lodówki. W ręce wpadła musztarda ze smażoną cebulą. Reszta potoczyła się jak zwykle. Z górki.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 116
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1378
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 479
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15582
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 116
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1378
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 479
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15582
Składniki
Mięso myjemy osuszamy papierowym ręcznikiem. Lekko oprószamy solą. Musztardę, olej, przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku, przyprawy mieszamy. Dodajemy do skrzydełek, dokładnie łączymy. Odstawiamy na godzinę. Po tym czasie układamy kurczaka na blaszkę, smarujemy marynatą i zapiekamy 35 minut w temperaturze 180°C.