Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W końcu mogliśmy pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa. Musztarda tanieje, więc póki co, ‘trza’ korzystać. A tak całkiem serio, to opróżniamy ostatki słoiczków z lodówki. W ręce wpadła musztarda ze smażoną cebulą. Reszta potoczyła się jak zwykle. Z górki.
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 290
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5234
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 290
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5234
Składniki
Mięso myjemy osuszamy papierowym ręcznikiem. Lekko oprószamy solą. Musztardę, olej, przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku, przyprawy mieszamy. Dodajemy do skrzydełek, dokładnie łączymy. Odstawiamy na godzinę. Po tym czasie układamy kurczaka na blaszkę, smarujemy marynatą i zapiekamy 35 minut w temperaturze 180°C.