Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko - ostre skrzydełka pieczone w piekarniku. Cebulki, dzięki nocy spędzonej w marynacie są miękkie i aromatyczne.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35406
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 363
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 100
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9162
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35406
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 363
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 100
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9162
Składniki
Składniki na marynatę mieszamy. Cebulki kroimy na pół. Skrzydełka i cebulki zalewamy marynatą i dokładnie mieszamy. Wszystkie kawałki muszą być dokładnie obtoczone. Mięso z cebulami powinno się marynować całą noc. Wyciągamy z lodówki na godzinę przed pieczeniem, aby się ogrzało.
Układamy na blasze wyłożonej folią lub papierem do pieczenia. Pieczemy w 190 stopniach przez 40 minut. Na ostatnie 8 minut można włączyć termoobieg. Podajemy z frytkami i sałatką ze świeżych warzyw.