Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko - ostre skrzydełka pieczone w piekarniku. Cebulki, dzięki nocy spędzonej w marynacie są miękkie i aromatyczne.
Następny przepis na w miarę pikantne skrzydełka, którymi rozkoszowali się nas...
Odsłon: 82
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 64
Sok wyciskany z sokowirówki na bazie jabłek i marchewek.
Odsłon: 69
Pieczony makaron spaghetti to połączenie klasyki Włoch i pysznej zapiekanki z...
Odsłon: 2004
Następny przepis na w miarę pikantne skrzydełka, którymi rozkoszowali się nas...
Odsłon: 82
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 64
Sok wyciskany z sokowirówki na bazie jabłek i marchewek.
Odsłon: 69
Pieczony makaron spaghetti to połączenie klasyki Włoch i pysznej zapiekanki z...
Odsłon: 2004
Składniki
Składniki na marynatę mieszamy. Cebulki kroimy na pół. Skrzydełka i cebulki zalewamy marynatą i dokładnie mieszamy. Wszystkie kawałki muszą być dokładnie obtoczone. Mięso z cebulami powinno się marynować całą noc. Wyciągamy z lodówki na godzinę przed pieczeniem, aby się ogrzało.
Układamy na blasze wyłożonej folią lub papierem do pieczenia. Pieczemy w 190 stopniach przez 40 minut. Na ostatnie 8 minut można włączyć termoobieg. Podajemy z frytkami i sałatką ze świeżych warzyw.