Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SKRZYDEŁKA DOSKONALE SMAKUJĄ Z PIECZYWEM I OGÓRKIEM KWASZONYM
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 261
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 261
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
DOKŁADNIE WYMIESZAĆ SKŁADNIKI MARYNATY.SKRZYDEŁKA UMYĆ I ZALAĆ MARYNATĄ.ODSTAWIĆ NA OKOŁO 12 GODZ W CHŁODNE MIEJSCE.
PO WYJĘCI Z ZALEWY,POSMATOWAĆ GRUBO MARYNATĄ.SMAŻYĆ NA GŁĘBOKIM OLEJU
DO MARYNATY MOŻNA DODAĆ 2 ŁYŻKI PŁYNNEGO MIODU,WTEDY WYJDĄ SKRZYDEŁKA NA SŁODKO A GDY DODAMY ŁYŻECZKĘ CHILI WYJDĄ PIKANTNE.