Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MIĘSO Z KURCZAKA,DELIKATNE I SOCZYSTEA PRZY TYM NIEDROGIE,JEST PODSTAWĄ WIELU DAŃ W KUCHNIACH Z CAŁEGO ŚWIATA.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 444
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666381
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 163
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 751
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5846
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1009
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 444
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666381
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 163
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 751
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5846
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1009
Składniki
SKRZYDEŁKA WYMIESZAĆ Z PRZYPRAWĄ DO KURCZAKA,ODSTAWIĆ NA GODZINĘ.
W WYSOKIM NACZYNIU PRZYGOTOWAĆ CIASTO:DO MĄKI DODAĆ IMBIR,SÓL,PIEPRZ,SOS SOJOWY,WBIĆ JAJKA,WSZYSTKO WYMIESZA.JEŚLI CIASTO JEST GĘSTE MOŻNA DODAĆ TROCHĘ WODY.
CIASTO MUSI BYĆ GŁADKIE I NIECO GĘSTSZE NIŻ NA NALEŚNIKI.
W WOKU,GŁĘBOKIEJ PATELNI LUB WE FRYTOWNICY ROZGRZAĆ OLEJ.SKRZYDEŁKA ZANURZAĆ W CIEŚCIE I WRZUCAĆ NA GORĄCY OLEJ.SMAŻYĆ DO UZYSKANIA ZŁOTEGO KOLORU,OSĄCZYĆ NA PAPIEROWYM RĘCZNIKU.