Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MIĘSO Z KURCZAKA,DELIKATNE I SOCZYSTEA PRZY TYM NIEDROGIE,JEST PODSTAWĄ WIELU DAŃ W KUCHNIACH Z CAŁEGO ŚWIATA.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
SKRZYDEŁKA WYMIESZAĆ Z PRZYPRAWĄ DO KURCZAKA,ODSTAWIĆ NA GODZINĘ.
W WYSOKIM NACZYNIU PRZYGOTOWAĆ CIASTO:DO MĄKI DODAĆ IMBIR,SÓL,PIEPRZ,SOS SOJOWY,WBIĆ JAJKA,WSZYSTKO WYMIESZA.JEŚLI CIASTO JEST GĘSTE MOŻNA DODAĆ TROCHĘ WODY.
CIASTO MUSI BYĆ GŁADKIE I NIECO GĘSTSZE NIŻ NA NALEŚNIKI.
W WOKU,GŁĘBOKIEJ PATELNI LUB WE FRYTOWNICY ROZGRZAĆ OLEJ.SKRZYDEŁKA ZANURZAĆ W CIEŚCIE I WRZUCAĆ NA GORĄCY OLEJ.SMAŻYĆ DO UZYSKANIA ZŁOTEGO KOLORU,OSĄCZYĆ NA PAPIEROWYM RĘCZNIKU.