Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MIĘSO Z KURCZAKA,DELIKATNE I SOCZYSTEA PRZY TYM NIEDROGIE,JEST PODSTAWĄ WIELU DAŃ W KUCHNIACH Z CAŁEGO ŚWIATA.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15866
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4807
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 550
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15866
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4807
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 550
Składniki
SKRZYDEŁKA WYMIESZAĆ Z PRZYPRAWĄ DO KURCZAKA,ODSTAWIĆ NA GODZINĘ.
W WYSOKIM NACZYNIU PRZYGOTOWAĆ CIASTO:DO MĄKI DODAĆ IMBIR,SÓL,PIEPRZ,SOS SOJOWY,WBIĆ JAJKA,WSZYSTKO WYMIESZA.JEŚLI CIASTO JEST GĘSTE MOŻNA DODAĆ TROCHĘ WODY.
CIASTO MUSI BYĆ GŁADKIE I NIECO GĘSTSZE NIŻ NA NALEŚNIKI.
W WOKU,GŁĘBOKIEJ PATELNI LUB WE FRYTOWNICY ROZGRZAĆ OLEJ.SKRZYDEŁKA ZANURZAĆ W CIEŚCIE I WRZUCAĆ NA GORĄCY OLEJ.SMAŻYĆ DO UZYSKANIA ZŁOTEGO KOLORU,OSĄCZYĆ NA PAPIEROWYM RĘCZNIKU.