Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledź w jogurcie ze startymi jabłkami doskonale sprawdzi się zarówno podczas świąt, jak i w powszednie dni. Prosto, lekko i smacznie! Klasyka polskiej kuchni w najlepszym wydaniu!
Sok wyciskany z sokowirówki na bazie jabłek i marchewek.
Odsłon: 63
Pieczony makaron spaghetti to połączenie klasyki Włoch i pysznej zapiekanki z...
Odsłon: 1795
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7859
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 788
Sok wyciskany z sokowirówki na bazie jabłek i marchewek.
Odsłon: 63
Pieczony makaron spaghetti to połączenie klasyki Włoch i pysznej zapiekanki z...
Odsłon: 1795
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7859
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 788
Składniki
Śledzie moczymy przez około 10 godzin wymieniając wodę w połowie czasu moczenia.
Następnie filety kroimy na mniejsze kawałki.
Do oddzielnej miski dodajemy starte jabłka, pokrojoną drobno cebulę, posiekany koperek, jogurt, sok z cytryny, miód, musztardę oraz szczyptę soli i pieprzu. Mieszamy.
Na talerzu układamy warstwami kawałki śledzia i sos jabłkowy.
Przed podaniem schładzamy w lodówce. Smacznego.