Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledź w jogurcie ze startymi jabłkami doskonale sprawdzi się zarówno podczas świąt, jak i w powszednie dni. Prosto, lekko i smacznie! Klasyka polskiej kuchni w najlepszym wydaniu!
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5359
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47811
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165663
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5359
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47811
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165663
Składniki
Śledzie moczymy przez około 10 godzin wymieniając wodę w połowie czasu moczenia.
Następnie filety kroimy na mniejsze kawałki.
Do oddzielnej miski dodajemy starte jabłka, pokrojoną drobno cebulę, posiekany koperek, jogurt, sok z cytryny, miód, musztardę oraz szczyptę soli i pieprzu. Mieszamy.
Na talerzu układamy warstwami kawałki śledzia i sos jabłkowy.
Przed podaniem schładzamy w lodówce. Smacznego.