Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w nowej odsłonie. Najlepiej smakuje z ryżem
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7791
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 267
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2947
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7791
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 267
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2947
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Składniki
Kurczaka pokroić na drobne kawałki i podsmażyć na odrobinie oliwy (oleju) Kiedy kurczak się zrumieni dodać papryczkę chili w całości i podlać odrobiną wody. Po kilku minutach dodać odsączoną kukurydzę. Dodać kurkumę. Startą skórkę i sok z połowy limonki. Dodać miód do smaku. Podsmażyć jeszcze krótką chwilę. Podawać z ryżem Smacznego