Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe Smaczne Szybkie
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 14
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 12
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21613
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 77
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 14
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 12
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21613
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 77
Składniki
W gęsiarce rozgrzewamy niewielką ilośc oleju. Cebulę obieramy i kroimy w półtalarki. Wkładamy do gęsiarki , słodzimy!!! i szklimy do momentu , aż uzyskamy złocisty kolor. Wątróbkę myjemy , odsączamy na cedzaku , osuszamy papierowym ręcznikiem.
Kroimy na mniejsze kawałki.Każdy kawałek nakrawamy delikatnie nożem z obustron.Delikatnie oprószamy pieprzem , obtaczamy w mące.Smażymy na patelni na rozgrzanymoleju z dwóch stron na złoty kolor.Obsmażoną przekładamy do gęsiarki na cebulkę.
Podlewamy 1/2 szklanki wrzątku i dusimy podprzykryciem około 10-15 minut.Solimy dopiero na talerzu!Smacznego!