Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe Smaczne Szybkie
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7306
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2766
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20304
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 603
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7306
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2766
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20304
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 603
Składniki
W gęsiarce rozgrzewamy niewielką ilośc oleju. Cebulę obieramy i kroimy w półtalarki. Wkładamy do gęsiarki , słodzimy!!! i szklimy do momentu , aż uzyskamy złocisty kolor. Wątróbkę myjemy , odsączamy na cedzaku , osuszamy papierowym ręcznikiem.
Kroimy na mniejsze kawałki.Każdy kawałek nakrawamy delikatnie nożem z obustron.Delikatnie oprószamy pieprzem , obtaczamy w mące.Smażymy na patelni na rozgrzanymoleju z dwóch stron na złoty kolor.Obsmażoną przekładamy do gęsiarki na cebulkę.
Podlewamy 1/2 szklanki wrzątku i dusimy podprzykryciem około 10-15 minut.Solimy dopiero na talerzu!Smacznego!