Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażona na szybko wieprzowina na sposób azjatycku - z dodatkiem czosnku, chilli, sosu sojowego i rybnego. Danie, które można przygotować w 15 minut, i zjeść jak nam się będzie podobało - z ryżem, makaronem albo jako dodatek do zup albo sałatek
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7894
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7894
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
Czosnek i chilli posiekać. Imbir zetrzeć na tarce.
Na patelni albo w woku rozgrzać olej, wrzucić imbir i czosnek i za chwilę mięso.
Smażyć na sporym ogniu ok 10 minut. Wlać sosy i cukier, wymieszać, chwilę podsmażyć, spróbować i w razie potrzeby doprawić solą.
Podawać z ryżem, smażonym jajkiem i ogórkiem, posypane szczypiorkiem.