Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże grzyby nie potrzebują wielu dodatków. Najlepiej smakują z masłem, solą , pieprzem i czosnkiem (jeśli lubimy).
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 592
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1242
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4907
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 592
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1242
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4907
Składniki
Grzyby (same łebki) umyć pod bieżącą wodą . Zagotować wodę z solą. Wrzucić grzyby i gotować 10 minut. Przelać na sito. Odsączyć. Na patelni rozgrzać olej, dodać pokrojoną cebulę i lekko ją zeszklić. Dodać grzyby, masło i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Smażyć na wolnym ogniu przez 3-4 minuty. Po przełożeniu na talerz, posypać natką pietruszki.