Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże grzyby nie potrzebują wielu dodatków. Najlepiej smakują z masłem, solą , pieprzem i czosnkiem (jeśli lubimy).
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5387
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1745
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5285
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1790
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5387
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1745
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5285
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1790
Składniki
Grzyby (same łebki) umyć pod bieżącą wodą . Zagotować wodę z solą. Wrzucić grzyby i gotować 10 minut. Przelać na sito. Odsączyć. Na patelni rozgrzać olej, dodać pokrojoną cebulę i lekko ją zeszklić. Dodać grzyby, masło i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Smażyć na wolnym ogniu przez 3-4 minuty. Po przełożeniu na talerz, posypać natką pietruszki.