Do góry

Dania główne Przepis na:

Smażone panierowane kanie

Przepis dnia 2017-09-18
Smażone panierowane kanie

Autor:

Przepisów i artykułów: 955 Ocena: 17973

Dodano:

Odsłon: 3767

Szybko i baaaardzo smacznie :)

Składniki

  • 4 duże kanie
  • 2 jajka
  • bułka tarta
  • masło
  • sól
  • pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Smażone panierowane kanie

Przygotowanie

  1. Kanie opłukałem w wodzie. Panierowałem w roztrzepanym jajku z solą i pieprzem oraz bułce tartej. Smażyłem na maśle do zrumienienia, zaczynając od strony z blaszkami.

  2. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (20)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń